
Filozofija jedne kuhinje
Filozofija restorana Morgan je nuditi svojim gostima samo jela spremljena sa sezonskim namirnicama.
Tradicionalne recepture koje su naše ”none” koristile reinterpretirane na moderan način.
Tako u jesen gosti mogu kušati razna jela na bazi gljiva, tartufa i divljači (vepar, srna, fazan, šljuke, zec) a u proljeće neizbježne su šparoge, svježa skuta i špaleta na ulju, i naravno sve sa domaćom tjesteninom.
U restoranu se mogu poslužiti do 40 gostiju, dok ljeti gosti mogu uživati na vanjskoj terasi , sa pogledom koji puca na sve strane, preko vinograda i zelenih šumaraka, sve do mora.
Konoba Morgan upisana je u važne nacionalne i internacionalne enogastronomske vodiče kao što su Gault Millau, Veronelli, Dobri Hrvatski restorani a preporučuje je i MICHELIN vodič od 2017.
Već godinama među najboljim istarskim i hrvatskim restoranima. Dobitnik priznanje IQ za Istarsku kvalitetu i od Agencije Za Ruralni Razvoj Istre –AZRRI- za korištenje mesa istarskog goveda, Boškarina.
Morgan – Istarski san


osjećaji i zanos prema ovoj siromašnoj kuhinji čiji su glavni sastojci povijest, trud i ponos…Taj ponos i danas pronalazimo u sinu Marku i kćeri Ani. Oni su zasigurno unijeli inovacije, nove načine, nove recepte sa poštovanjem prema sastojcima i tradiciji, pokušavajući pronaći posebna vina i najoriginalnije načine da bi još više uzdigli ovu jednostavnu ali dobru Istarsku kuhinju. Poznavanjem lokacije, tradicije, okusa i magije mjesta, pokrenula se želja za razvijanje, spajanjem tradicionalnog i modernog, lokalnog i internacionalnog. Restoran Morgan ima cilj postati sinonim za ljude koje imaju naviku vraćati se opčinjeni magijom mjesta i pruženom kvalitetom.
